Retourneren

Retourneren

 

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over het door Duurzamepellets geleverde product, dan bieden wij de mogelijkheid deze te retourneren.

Vragen over retourneren van uw bestelling? Hier vindt u alle informatie over retourneren of neem contact op met de klantenservice. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om, binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van reden de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat u de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per e-mail) op de hoogte stellen de koopovereenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand model formulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten, direct en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Duurzamepellets mag wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terugontvangen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Als u de bestelling al heeft betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Let wel op dat het bedrag minus de transportkosten (ca. € 95,-) zal worden overgemaakt. Als u nog niet heeft betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen, maar dient u wel de transportkosten(€ 95,-) aan ons over te maken. Het bedrag wordt vervolgens binnen 14 dagen teruggestort.

 

Open chat
DuurzamePellets.nl
Hoi en welkom bij DuurzamePellets.nl

Kunnen wij u ergens mee helpen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.

Met vriendelijke groet,

Team DuurzamePellets.nl