Pellets online bestellen

Over ons

Duurzamepellets is in 2022 gestart door Martijn Braat doordat hij een groeiende behoefte zag van mensen om pellets voor in de houtkachel online te bestellen.

Martijn, werkzaam in het vastgoed, zag steeds meer klanten worstelen met de stijgende gasprijzen en op zoek gaan naar een goedkoper, maar ook een duurzaam alternatief om de woning te verwarmen.

Veel van deze alternatieven zijn erg prijzig, of werken niet goed in combinatie met een niet optimaal geïsoleerde woning, denk hierbij aan een warmtepomp. Ook de elektra die een warmtepomp gebruikt, wordt vaak niet duurzaam opgewekt. Lees er alles over in dit blog.

foto bedrijfspand Duurzamepellets

Pellets online bestellen bij Huismakelaar Easystreetcomplex Breda

Als huismakelaar van het Easystreetcomplex in Breda, was de interesse in houtpellets al jaren geleden gewekt. Dit complex met 250 appartementen beschikt over een eigen biomassaketel, gestookt op houtpellets, voor zowel de verwarming als de warmwatervoorziening. Bewoners van dit complex hebben al decennia een historisch lage energierekening, zijn volledig onafhankelijk van prijsschommelingen of de eindigheid van fossiele brandstoffen, en zijn zonder uitzondering erg tevreden over de werking van het systeem.

Toen ook nog enkele particuliere klanten besloten tot de aanschaf van een pelletkachel en hier louter positief over waren, was de interesse definitief daar. Hier moeten we iets mee doen!

Wat voorop stond en staat is de duurzaamheid. In een veranderende wereld willen wij ons steentje bijdragen om deze wereld beter door te geven aan onze kinderen. Dit klinkt heel idealistisch, maar zo staan wij er oprecht in. Na gedegen onderzoek bleek het verwarmen van de woning middels houtpellets geheel te voldoen aan de verwachtingen die onze klanten hebben, en de eisen die wij hieraan stellen. Een goedkope vorm van verwarmen, duurzaam en milieuvriendelijk.

Om de duurzaamheid te waarborgen, verkoopt Duurzamepellets enkel pellets voorzien van de keurmerken ENplus A1, DINplus, FSC en PEFC. U hebt geen keuze op onze website. Al deze pellets zijn gemakkelijk online te bestellen via onze website.

Want naast betaalbaar en onafhankelijk van vervuilende fossiele brandstoffen, vinden wij het erg belangrijk dat onze pellets duurzaam worden geproduceerd. Er is dan ook een permanente controle op onze leveranciers en het productieproces.

Naast de kwalitatief allerbeste houtpellets zijn wij ook de goedkoopste. Dit kunnen wij realiseren door een hele kleine winstmarge voor onszelf te hanteren. Hier komt toch het idealisme weer om de hoek kijken.

Duurzamepellets garandeert u de allerbeste houtpellets voor uw kachel of ketel, duurzaam geproduceerd, milievriendelijk in het gebruik, en de goedkoopste pellets op de markt met het ENplus A1 certificaat.

Heeft u meer vragen over onze duurzame houten pellets? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Open chat
DuurzamePellets.nl
Hoi en welkom bij DuurzamePellets.nl

Kunnen wij u ergens mee helpen? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.

Met vriendelijke groet,

Team DuurzamePellets.nl